4 Aprilie – Emanuel Mirea Band @The Vault

4 Aprilie – Emanuel Mirea Band @The Vault

LIVE The Moment, LOVE The Music!

Prima data pe scena Vault, Emanuel Mirea Band promite ca show-ul de sambata, 4 aprilie, se incadreaza la categoria petrecerilor frumoase din Floreasca!

Proiectul Emanuel Mirea Band a luat nastere la initiativa lui Emanuel Mirea si la sfarsitul anului 2010 si include cover-uri, dar si melodii proprii Stigma si Emanuel Mirea.
La sfarsitul anului 2007, Emanuel este admis la una dintre cele mai prestigioase scoli de “sound design” din lume, la Vancouver (Canada). Intors in tara, acesta se intoarce la prima sa iubire, muzica, si infiinteaza proiectul ce ii va purta numele.
Trupa isi propune sa ofere o noua instrumentatie, o noua clasa si o noua energie, adaptata pentru club, celor mai cunoscute melodii cantate de artisti nationali si internationali.
La concertele Emanuel Mirea Band vei simti o energie cu totul noua, o rezonanta incredibila pe cele mai alese ritmuri si o vibratie ce te va tine aproape de scena toata noaptea!

Ne-am obisnuit cu voi, oameni frumosi si de calitate, amatori de muzica live provocatoare, drinks-uri all night long si fun cat cuprinde!

Be a part of the VAULT Treasure!

————————–————————–——————-
Bottle of Smirnoff Black + one Liter Natural Juice/3 Red Bull – 230 lei
Bottle of J&B 12yo + one Liter Natural Juice/3 Red Bull – 270 lei
Bottle of Captain Morgan Spice + 4 Coca-Cola – 250 lei
————————–————————–——————-

Intrare: 10 lei (include un shot)

Club VAULT
Calea Floreasca 111-113 (entrance from Putul lui Zamfir St.)
Table bookings: 0725 782 858