Emanul Mirea

Solist

Sunt un om simplu. Mi-am cultivat modestia intelegand ca tot ce am realizat bun si valoros in viata mea, am realizat numai prin mijloacirea si binecuvantarea “Daruitorului ceresc”. Dumnezeu a sadit muzica in sufletul meu, eu doar o dau cu bucurie mai departe! Daruiti-va si traiti cu iubire prieteni!

Sorin Vasile a.k.a. Pepino

Bass

Sunt sound designer la Eurosport Romania si, desi am avut mai multe proiecte in trecut, sunt foarte ancorat in prezent si ma simt foarte implinit in formatia Emanuel Mirea Band.

Radu Teodorescu

Clape

Salut! Eu sunt Radu; bine… asta este doar un nume pe care l-am primit de la parinti… nu am identific cu el. Doar sunt. Ma folosesc de el ca sa… bla bla bla

Cristi Angelin Dimitriu

Percutie

Sulina – poarta soarelui in Romania, este locul unde sunt nascut optimist. De cand ma stiu iubesc natura, muzica si oamenii ei. Sunt spirit artist. Eu, Dimitriu Cristi Angelin.

Alex Petcu

Tobe

Incep sa merg la sala de repetitii inca de la varsta de doi ani si jumatate, dar nu pentru a canta la vre-un instrument, ci pentru ca tatal meu canta intr-o trupa la chitara bass si nuavea cu cine sa ma lase acasa. Cu toate ca in sala respectiva se repeta in forta rock, eu adormeam rezemat de toba mare, spre deliciul asistentei. Oare de aici sa fi inceput? Pentru ca eram talentat la desen, parintii mei s-au gandit sa ma orienteze catre dezvoltarea acestor aptitudini. Insa eu le-am spus ca VREAU SA CANT si, spre “disperarea” lor, cand m-au intrebat la ce instrument m-am gandit, raspunsul a venit sec: TOBE!!! (putin mai tarziu si spre disperarea vecinilor) 🙂 De aici a inceput totul: lectiile de tobe, orele de studiu individual, prima trupa, primul concert, si bucuria de a cunoaste mereu oameni noi si de a canta alaturi de instrumentisti foarte buni. O sa inchei cu motto-ul pe care, pentru automotivare si disciplina il citesc in fiecare zi de cateva ori cu voce tare: Vreau sa fiu mai bun decat am fost ieri!!

Mircea Ionita

Lucruri importante: iubire, libertate si fericirea adevarata, nu cea pe care o poti cumpara de la orice supermarket 🙂 Ca sa pot functiona “normal”, am si un nume, Mircea. Iubesc muzica si imbratisez viata.